utflykt

Falsterbo

Hej alla läsare!
Idag var jag tillsammans med min familj i Skanör/Falsterbo. Vi började med att åka till ett naturreservat i Falsterbo, på naturreservat gick vi cirka en och en halv kilometer (1,5 km). Men när vi hade gått och var på väg tillbaka till bilen för att äta lunch blåste det för mycket för att grilla korv så vi åkte till en badstrand i Falsterbo och åt lunch. När vi sen hade ätit lunch lekte jag och min lillebror på stranden en stund innan vi åkte till hamnen i Skanör. När vi kom till Skanör  tyckte jag och min lillebror att det blåste för mycket,  så jag och min lillebror satt i bilen och åt en kanelbulle medans våra föräldrar satt ute och åt kanelbulle.

Övrigt: Bilderna är såklart tagna med en canon eos 1000d.

IMG_2378IMG_2383IMG_2388IMG_2396

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply