Jojo

Ut läst!

Hej alla läsare!

Idag på eftermiddagen läste jag ut en bok. Boken heter Harry Potter and the deahly hallows och är skriven av J. K. Rowling, och är min favorit författare. Boken Harry Potter and the deahly hallows  är den sista delen i Harry Potter serien som består av sju böcker. Jag tycker att denna boken är jättebra och spännande. Nu när jag har lästa ut denna kommer jag att börja på en bok som heter Fantastic beast and where to find them. Boken jag ska börja läsa är en bok som också är skriven av J. K . Rowling.

Övrigt: Bilden är tagen med en Canon eos 1000d. Symbolen som är i silver på boken är egentligen ett halsband men eftersom att boken har samma titel som märket har la jag bara till det när jag tog fotot. 

IMG_2419.JPG

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply