utflykt

Måndag

Hej alla läsare!

Idag runt klockan tio mötte jag och min lillebror upp vår pappa vi bussen för att ta 4:an in till stadsbiblioteket i Malmö. När vi kom dit låna min lillebror en bok, tv-spel och en film, men jag lånade inget. Därefter innan vi åt lunch gick vi till lekplatsen som ligger nära stadsbiblioteket och lekte där ett litet tag. När sedan klockan var runt halv tolv gick vi tillbaka till stadsbiblioteket för att äta lunch. Till lunch åt jag pannkakor med sylt och grädde.(jag glömde att fota när vi var där)

Senare på eftermiddagen tog jag mamma och min lillebror bussen in till Limhamn för att min lillebror ville låna ett annat tv-spel. innan vi tog bussen till Hyllie tittade vi inne på Pelles. Efter att vi hade varit i Limhamn tog vi bussen in till Hyllie för att jag skulle köpa ett par vita byxor från Gina tricot.

Övrigt:Bilden är tagen med en Canon EOS 1000D.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply