Jojo

Göteborg

Hej alla läsare

Idag åkte vi ju upp till Göteborg med familjen. När vi sen kom hit vid ett ungefär åkte vi först buss till det stället där vi skullle bo för att lägga upp våra väskor på rummmet men vi fika också lite. Därefter åkte vi till Nordstan (ett shioppingcenter) där jag hittade ett par vita jeansshorts på rean och köpte dom (inne på Cubus). Sen gick vi upp en shoppinggata innan vi tog spårvagnen till ett torg. På torget såg  vi en resturang där vi skulle äta var det tänkt… Men efter ha gått en runda runt någon park så var det en annan meny på resturangen. Då åkte vi till en engelsk resturang där jag åt fish & chips. 

Övrigt: Bilden  är tagen med min iPhone SE, sorry om bilden inte va i fokus men det var dåligt ljus inne på resturangen. 


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply