semester shopat

Ännu en bild-haul

Hej alla läsare!

Nu får ni ännu en bild-haul men från min Stockholms resa.Det var tanken att det skulle bil en video men det blev någåt fel med ljuset så det blev inte bra. Men det jag köpte var totalt sex saker och detta var en helhet på vad jag köpte.

Den fösta saken jag köpte var en koncilier från Mabelline New York och den köpte jag inne på HM. Koncilern som jag köpte har jag använt innan men i färgen 15 och nu tog jag den i den ljusaste tonnen 10.

Nästa sak jag köpte delar jag och min mamma på. De vi köpt var på ett erbjudande på The Body Shop som var tre för två på alla så saker. Så de vi köpte var en rengörings kräm för ansiktet och två balsam. Vi trodde att vi ett schampo och ett balsam men vi insåg att vi hade köpt två balsam när vi kom hem.

De två sista sakerna jag köpte var inne på Åhlens. De jag köpte var två håraccessoarer. Håraccessoarer jag köpte var ett diadem och ett vit hårband.

Övrigt:Bilderna ä tagna med min Canon EOS 1000D.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply