shopat

Mellandagsrea

Hej alla läsare!

Idag runt halv elva tiden åkte jag med min mamma, lillebror och mormor till Mobila. Inne på Mobila var först inne på Åhléns för att lämna in en av mina väskor som har gått sönder. Efter det gick jag in på Cubus och köpte en vanlig t-shirt som ni kan se är grå. Tröjan kostar 49:- på REA och är i storlek Small.


Nu under eftermiddagen åkte jag med min mamma och lillebror till Emporia för att shoppa lite till. Inne på Emporia köpte jag ett par beige ballerinaskor, ett par svarta boots och en blus med hål för axlarna, men jag har inte tagit någon bild på skorna och blusen som jag köpte. Men jag köpte också två tröjor till. Den första tröjan är en spetsblus från Bik Bok och kostar 75:- på REA men den kostar i vanliga fall ca 250:-.

Den sista saken jag köpte idag var en trekvarts tröja i färgen svart från Cubus. Tröjan kostar ca 50:- på REA.

Övrigt: Bilderna är tagna men hjälp av min Canon EOS 550D. På sista bilden har jag bara lagt till halsbandet. På bilden har jag också satt ett linne under själva blusen eftersom att blusen är transparent. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply