Uncategorized

Fina smycken som passar till allt

Hej i sommarvärmen!

I samarbete med Cocoo.se

Häromdagen surfade jag in på Cocoo.se och föll direkt för flera av deras snygga smycken och det slutade med att jag klickade hem ett halsband och ett par örhängen. De hade snabb leverans och jag blev verkligen supernöjd med min beställning. Födelen med dessa smycken är att de är enkla att mixa och matcha med så många olika outfits och passar dessutom kanonbra att ge bort som present. Nu när det närmar sig skolavslutningar, konfirmationer och andra sommarfester skulle jag tipsa om att smycken från Cocoo.se är ett perfekt val. Här finns många olika prisklasser och förutom smycken kan man välja på ett snyggt utbud av kläder och asseccoarer. Passa på att handla till fördelatiga priser med denna fina rabattkupong som jag fått av Cocoo.se, MINUS30 som gäller till 14 maj 2018 och ger er 30 % i rabatt. Örhängen klick

Halsband klick

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply