Uncategorized

Höstlov!

Hej alla läsare!

 Idag har vädret där jag bor verkling varit grått, trist och regnat större delen av dagen. Så jag tillsammas med min mamma och lillebror varit runt på en liten shoppingtur på Mobilia, Jysk och IKEA för att ha lite saker och självklart shoppade jag också lite saker, men det är något jag inte visar idag, utan ni får se det är helt klart.

Det jag hade på mig under tiden jag var och shoppade var en stickade gammelrosa tröja och ett par vanliga svarta jeans. Både tröjan och jeansen är från en av butikerna där jag handlar en del, Gina Tricot. Under bilden kan du klicka på länkarna för att komma till kläderna.

Klicka på länkarna för att komma till plaggen och för att komma till Gina Tricots hemsida. Gina Tricots hemsida klick Jeans klick och tröja finns dock inte på deras hemsida, så kika i butik 🙂

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply