Uncategorized

Shoppingdag

Hej alla läsare!

Idag vid elva åkte jag tillsammans med min mamma och lillebror iväg på en shoppingtur. Vi började med att åka till Friluftsvaror för att kolla på skor, men hitta inga. Eftersom vi ändå var i Jägersro var vi också inne på Mio möbler för att beställa en sänggavel till min mamma.

När vi var klara var klockan runt tolv så vi åkte till Mobilia för att shoppa lite till och äta lunch. Vårt första stopp blev på en food court för att äta lunch. Därefter gick vi runt och shoppade och jag fick lite nya kläder.

Innan vi åkte hem var vi inne på Emporia för att köpa ytterligare lite kläder.

Kläderna jag fick idag var först ett par vanliga och supersköna gråa pyjamasshorts med vit spets.

Det andra jag fick var kläder till skolavslutning, men den får ni se om en månad när jag faktiskt slutar skolan.

När vi sedan var inne på Stadium fick jag en vanlig långärmad träningströja som kommer vara perfekt när jag ska till Österrike i sommar.

Det sista jag fick var ett per nya sandaler som också kommer passa bra i Österrike.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply