Uncategorized

Studiedag och shopping

Hej alla läsare!

I onsdagens hade jag studiedag och det var så skönt att vara ledig från skolan en dag. Under studiedagen, bortsett från att jag pluggade var jag tillsammans med min mamma och lillebror på Emporia för att shoppa sommarkläder.

Det första jag fick var ett par svarta bootcut byxor från Gina Tricot. Jag hade dessa igår i skolan och de var för det första jättesköna och perfekta då de varken är för kalla eller för varma.

Betallänk: Byxor klick (liknande).

Därefter var vi inne på Vila och jag hittade en supersöt sommar tröja som jag tänker kommer sitta bra ihop med byxorna. Bilden är tagen på en provdocka då jag har haft kompress vid armhålorna idag.

Betallänk: Tröja klick.

HM blev vår sista butik som vi besökte, och i vanliga fall handlar jag inte där men denna gång hittade jag två plagg. Det första är ett par vanliga jeansshorts. Det sista plagget jag fick var en basic svart och vit klänning med resår i midjan. Båda dessa plagg är plagg jag bara tycker är bra att ha.

Betallänkar: Shorts klick (liknande) och klänning klick (liknande). 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply