Uncategorized

Lunch & shopping

Hej alla läsare!

Efter en förmiddag av städning tog jag tillsammans med min mamma och lillebror tåget in till Lund. Det var verkligen tråkigt väder med regn så vi hittade ganska snabbt en restaurang vid stortorget där vi kunde äta lunch. Till lunch beställde jag in deras halloumiburgare med pommes frites och det var så gott.

Efter lunchen hade det tack och lov slutat regna och vi fixade lite saker innan vi åkte tillbaka mot Malmö igen. Eftersom skolan snart börjar var några av de saker vi köpte till skolan. Dock stannade vi på vägen hem till på Emporia för att fixa en ny skolväska till min lillebror.

Nu ska jag se dagens avsnitt av Love Island UK och mest chilla resten av dagen.

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  online play game pool table
  2019-11-27 at 06:42

  It is a crazy concept from a crazy lady (that everyone has their own specific note, and hers is B-Natural).
  I’ve basically got it finished, and I’m working on how to get it recorded.
  As far as I’m concerned nevertheless the 1970s rule! https://abnclassifieds.com/user/profile/176005

 • Leave a Reply