Uncategorized

1 januari

Hej alla läsare!

Idag hade vi en lugn morgon och åt frukost närmare 10 och under dagen har vi varit på ett slott och ett museum.

Hursomhelst började vi dagen efter frukosten med att ta tunnelbanan till Kensington Palace där vi gick och tittade i slottet. Jag har varit vid Kensington några gånger förut men detta var första gången jag var inne i slottet.

Efter Kensington Palace letade vi upp en plats för lunch och vi hittade någon restaurang i South Kensington men det vi åt var en liten portion så det slutade med att vi köpte pommes frites på tunnelbanestationen innan vi gick mot ett museum.

Museet vi var på heter Victoria & Albert museum (V&A) och är ett museum med olika utställningar. Jag har aldrig varit där förut men det var kul att titta på utställningen som hade kläder från olika årtionden och århundraden.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply